Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen71g93kcal12.1g1.4g5.8g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK32g51kcal6.7g0.1g28.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)27g23kcal0.3g0.9g1.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g24g15kcal0.1g3.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g394kcal38.4g12.2g76.8g0.8g
Valittu annoskoko156g197kcal19.2g6.1g38.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal9.6g3.1g19.2g0.2g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672