Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)46g37kcal1.5g5.5g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 46g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala27g88kcal4.1g16.1g0.7g2.7g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5.5g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g460kcal21.6g48.4g19.8g5.4g
Valittu annoskoko156g230kcal10.8g24.2g9.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal5.4g12.1g5g1.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979