Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g76g26kcal0.2g5.4g0.2g1.4g
Puolukka 23g8.9kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Voi 19g138kcal0.2g0.1g15.5g0g
Mantelilastu (A la meira)19g114kcal4.6g1.3g10.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 19g77kcal0.6g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g729kcal11.4g53.8g52.2g4g
Valittu annoskoko156g365kcal5.7g26.9g26.1g2g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal2.9g13.5g13.1g1g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.2g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454