Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)43g306kcal0g0g34g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 29g254kcal0g0g28.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki53g30kcal4.5g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1179kcal9g5.4g125.6g0g
Valittu annoskoko156g590kcal4.5g2.7g62.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g295kcal2.3g1.4g31.4g0g
Arvot/100g100g378kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880