Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer35g178kcal1.3g19.3g10.3g1.8g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)13g93kcal0.1g0.5g10.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 17g21kcal0.5g0.8g1.7g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl17g62kcal0.3g0.5g6.5g0g
Sokeri3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Marianne crush 150g13g56kcal0.2g11.1g1.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.3g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g23g79kcal0.5g18.2g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1179kcal12.2g130.6g66.2g9.8g
Valittu annoskoko156g589kcal6.1g65.3g33.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g295kcal3.1g32.7g16.6g2.5g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.8g21.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497