Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 119g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Sokeri32g128kcal0g31.6g0g0g
Vesi5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g337kcal1.6g76.4g0.2g3.4g
Valittu annoskoko156g169kcal0.8g38.2g0.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal0.4g19.1g0.1g0.9g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878