Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g28g210kcal0g0g23.3g0g
Sokeri25g101kcal0g24.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl25g32kcal3.2g0.1g2.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)57g176kcal9.6g30.6g1.6g7.4g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Marianne crush 150g20g85kcal0.2g17.1g1.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1219kcal26g148g57.4g15.4g
Valittu annoskoko156g610kcal13g74g28.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna78g305kcal6.5g37g14.4g3.9g
Arvot/100g100g390kcal8.3g47.3g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622