Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.4g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)16g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g12g8.8kcal0.6g1.4g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus6.7g23kcal1.5g3.5g0.2g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.7g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g33g20kcal0.5g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g182kcal12.6g20.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko156g91kcal6.3g10.2g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal3.2g5.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g58kcal4g6.5g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196