Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.5g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu13g47kcal1.6g9.2g0.3g0g
Vadelma 60g25kcal0.6g2.5g0.5g2.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl24g87kcal0.5g0.7g9.2g0g
Sokeri 1.4g5.9kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g616kcal13.8g74.8g27g4.4g
Valittu annoskoko156g308kcal6.9g37.4g13.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g154kcal3.5g18.7g6.8g1.1g
Arvot/100g100g197kcal4.4g24g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846