Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%29g49kcal5.7g0g2.9g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g20g11kcal0.3g2.4g0.1g0g
Punajuuri 18g7kcal0.2g1.3g0g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 8.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g6.1g17kcal1.1g0.1g1.3g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g187kcal15.2g8.4g10.2g1.2g
Valittu annoskoko156g94kcal7.6g4.2g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g47kcal3.8g2.1g2.6g0.3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114