Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President33g84kcal6.2g0.2g6.5g0g
Kesäkurpitsa65g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 8.1g17kcal2.5g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g274kcal18.6g7.4g18.8g2.4g
Valittu annoskoko156g137kcal9.3g3.7g9.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal4.7g1.9g4.7g0.6g
Arvot/100g100g88kcal6g2.4g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663