Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Lohipakaste PIRKKA81g146kcal16.2g0g8.9g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.7g40kcal0g0g4.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 20g6.9kcal0.6g1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl20g17kcal0.3g0.9g1.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g483kcal36.6g15g29.8g1.8g
Valittu annoskoko156g242kcal18.3g7.5g14.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal9.2g3.8g7.5g0.5g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124