Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali101g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 45g99kcal7.9g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g254kcal18.6g7.8g16.2g4.6g
Valittu annoskoko156g127kcal9.3g3.9g8.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.7g2g4.1g1.2g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.5g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213