Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 45g74kcal7.5g0g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 5.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 32g106kcal0.6g1g11.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g72g25kcal1.3g4.6g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g468kcal21.8g11.2g37.4g4.6g
Valittu annoskoko156g234kcal10.9g5.6g18.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g117kcal5.5g2.8g9.4g1.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481