Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl19g25kcal2.5g0.1g1.6g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.7g1g0.3g0g
Mustikka metsä- 49g22kcal0.2g3.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g702kcal12.6g102g25g5g
Valittu annoskoko156g351kcal6.3g51g12.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g176kcal3.2g25.5g6.3g1.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149