Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g26g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa51g8.7kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g142kcal2.8g18.2g6.2g4.4g
Valittu annoskoko156g71kcal1.4g9.1g3.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g36kcal0.7g4.6g1.6g1.1g
Arvot/100g100g45kcal0.9g5.8g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822