Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Nakki, keskiarvo 32g74kcal3.6g0.4g6.6g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g80g24kcal1.2g3.6g0.3g2g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g21g10kcal0g2.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g21g34kcal0.4g0.8g3.2g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.6g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g302kcal10.6g15g21.8g4.2g
Valittu annoskoko156g151kcal5.3g7.5g10.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g76kcal2.7g3.8g5.5g1.1g
Arvot/100g100g97kcal3.4g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966