Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1g3.9kcal0g0.2g0.3g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.3g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Chilikastike original, Felix2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Paprika punainen 8.6g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g21g47kcal2.5g0.6g3.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 6.6g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g173kcal7g13.8g9g2.4g
Valittu annoskoko156g87kcal3.5g6.9g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal1.8g3.5g2.3g0.6g
Arvot/100g100g55kcal2.2g4.4g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030