Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g28g114kcal0g28g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta27g98kcal3.6g19.1g0.6g1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.4kcal0.4g0.7g0.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g67kcal0g0g7.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g672kcal13.4g104.6g21.2g4g
Valittu annoskoko156g336kcal6.7g52.3g10.6g2g
Annoskoko puolitettuna78g168kcal3.4g26.2g5.3g1g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.5g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210