Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 32g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu42g55kcal7.6g0.9g2.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti16g29kcal0.4g1.9g2.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g21g23kcal3.8g0.4g0.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P26g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g319kcal26g24g13.2g2g
Valittu annoskoko156g159kcal13g12g6.6g1g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal6.5g6g3.3g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852