Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%24g40kcal4.7g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 59g17kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g129kcal11.4g6.8g5.6g2.8g
Valittu annoskoko156g65kcal5.7g3.4g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal2.9g1.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g41kcal3.6g2.2g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648