Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)33g116kcal4.1g23.8g0.5g1g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g31g87kcal4.6g0g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g44g24kcal1.4g2.8g0.9g0g
Basilika, tuore3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g529kcal26.2g55.6g22.4g3g
Valittu annoskoko156g265kcal13.1g27.8g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal6.6g13.9g5.6g0.8g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265