Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.9g5.2kcal0.1g0.5g0.3g0g
Ruokosokeri7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8kcal0g2g0g0g
Mansikka 86g40kcal0.4g7.2g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g205kcal1.8g40.4g1.2g4.8g
Valittu annoskoko156g103kcal0.9g20.2g0.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal0.5g10.1g0.3g1.2g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727