Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)15g48kcal2.8g2.2g3g0g
Kookosrasva (Cocos)74g662kcal0g0g74.4g0g
Vispikerma, Milbona25g89kcal0.5g0.7g9.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g10g65kcal2.6g1.1g5.9g0.2g
Murot, Rice Crispies5g19kcal0.3g4.3g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly25g36kcal3.7g2.2g1.4g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1857kcal19.8g25.8g188.2g27.6g
Valittu annoskoko156g929kcal9.9g12.9g94.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna78g464kcal5g6.5g47.1g6.9g
Arvot/100g100g594kcal6.3g8.3g60.2g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868