Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 76g55kcal1.4g11g0.2g0.8g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g46g50kcal11g0g0.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml19g29kcal0.4g0.5g2.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g292kcal26g24.4g9.4g1.6g
Valittu annoskoko156g146kcal13g12.2g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal6.5g6.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046