Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g44kcal5g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste26g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g161kcal11.8g13.4g6.2g2g
Valittu annoskoko156g80kcal5.9g6.7g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal3g3.4g1.6g0.5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.3g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355