Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)13g41kcal1.6g8.3g0.2g1.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 66g85kcal13.6g0g3.3g0g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)6.6g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g2.6g7.5kcal1.3g0.9g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti 33g7.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g358kcal36.6g24.8g12.2g4.6g
Valittu annoskoko156g179kcal18.3g12.4g6.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal9.2g6.2g3.1g1.2g
Arvot/100g100g115kcal11.7g7.9g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550