Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.3g3.9kcal0.7g0.1g0g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g82kcal0g0g9.1g0g
Ruisjauho, 1 dl38g121kcal4.2g24.2g0.9g5.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 21g65kcal2.2g12.4g0.5g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 23g63kcal0.5g0.7g6.4g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g23g44kcal4.3g0g3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.6g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g762kcal24.2g75.4g39.8g14g
Valittu annoskoko156g381kcal12.1g37.7g19.9g7g
Annoskoko puolitettuna78g191kcal6.1g18.9g10g3.5g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407