Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 17g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g41g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g23g44kcal5.8g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)33g23kcal4g1.2g0.3g0g
Oliiviöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g373kcal25.2g7.4g27g2g
Valittu annoskoko156g186kcal12.6g3.7g13.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal6.3g1.9g6.8g0.5g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.4g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769