Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto8.1g23kcal1.5g0g1.8g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)24g34kcal5.1g0g1.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow13g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g175kcal16g2.4g10.8g0.8g
Valittu annoskoko156g88kcal8g1.2g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal4g0.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.8g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836