Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g40g100kcal6g0.4g8.4g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi17g80kcal1.9g0.2g8.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g40g14kcal0.4g2.7g0.2g0.6g
Salsa medium (Rainbow)13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g6g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g450kcal17.4g10.6g38g2.4g
Valittu annoskoko156g225kcal8.7g5.3g19g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal4.4g2.7g9.5g0.6g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274