Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 23g77kcal1.4g17.1g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)27g44kcal0.8g1.1g4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g242kcal4.4g36.4g8.4g1g
Valittu annoskoko156g121kcal2.2g18.2g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal1.1g9.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469