Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 14g52kcal2g8g1g1.4g
Margariini 70%, keiju laktoositon 19g117kcal0g0g13.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.7kcal0.5g0.4g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g18g10kcal1.5g0.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g14g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g657kcal15.8g69.2g33.6g4.8g
Valittu annoskoko156g328kcal7.9g34.6g16.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g164kcal4g17.3g8.4g1.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.1g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475