Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,355g36kcal6g2.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Hermesetas, annos 5g5.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml11g2.3kcal0.9g0g0g0g
Kookoshiutale 5.5g36kcal0.4g0.3g3.5g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g121kcal0.9g1.3g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g493kcal25.4g8g39.2g1.8g
Valittu annoskoko156g247kcal12.7g4g19.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal6.4g2g9.8g0.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512