Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana19g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Canderel makeutusjauhe3g12kcal0.1g2.8g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)47g336kcal0g0g37.4g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g47g241kcal4.7g10.7g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1299kcal20g27.8g123.2g0g
Valittu annoskoko156g649kcal10g13.9g61.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g325kcal5g7g30.8g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583