Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 33g32kcal1g6.4g0.1g0.3g
Paistijauheliha 10%33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g58kcal3.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt66g30kcal2.1g3.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g353kcal27.4g19.6g17.8g0.8g
Valittu annoskoko156g177kcal13.7g9.8g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal6.9g4.9g4.5g0.2g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598