Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g172kcal19.7g0g10.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g8.9g12kcal1.1g0g0.9g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma12g14kcal0.4g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g440kcal44g8.8g25.4g0.8g
Valittu annoskoko156g220kcal22g4.4g12.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal11g2.2g6.4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal14.1g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726