Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 12g46kcal2.8g0g4g0g
Pekoni, Euroshopper7.4g21kcal1.2g0.1g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 93g205kcal16.2g0g15.8g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g60kcal0.3g0.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g710kcal44.6g2.2g58.8g0.6g
Valittu annoskoko156g355kcal22.3g1.1g29.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal11.2g0.6g14.7g0.2g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.7g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809