Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 32g14kcal3.1g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe5.3g20kcal0.2g4.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.1g3.4kcal0g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton7.9g25kcal1.8g0.8g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g144kcal0.8g1.3g14.8g0g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.1kcal0g1g0g0g
Karviainen 67g27kcal0.6g3.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g475kcal13g25.2g33.6g4.6g
Valittu annoskoko156g237kcal6.5g12.6g16.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal3.3g6.3g8.4g1.2g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782