Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 22g67kcal4g10.7g0.2g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.4g0g1.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK6.2g10kcal1.3g0g5.6g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g212kcal17.4g21.4g15.2g4.8g
Valittu annoskoko156g106kcal8.7g10.7g7.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal4.4g5.4g3.8g1.2g
Arvot/100g100g68kcal5.6g6.8g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917