Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g92kcal0.1g0.1g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.3g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Oliivi kivetön musta rainbow6.3g11kcal0g0.4g1.1g0g
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g41kcal0.7g0.7g3.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 13g48kcal3.5g0g3.8g0g
Muna, annos 60g15g13kcal1.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g645kcal24.2g40g42.4g2.4g
Valittu annoskoko156g323kcal12.1g20g21.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g161kcal6.1g10g10.6g0.6g
Arvot/100g100g207kcal7.7g12.8g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460