Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g3.9g2.4kcal0.5g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.9g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g271kcal8g55.2g0.9g2.8g
Voi, 1 tl, 5 g12g86kcal0.1g0.1g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g795kcal24.8g115.2g23.8g5.6g
Valittu annoskoko156g397kcal12.4g57.6g11.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g199kcal6.2g28.8g6g1.4g
Arvot/100g100g254kcal7.9g36.9g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741