Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g81g90kcal17.8g1.1g1.6g0.4g
Kevytkerma16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Ruokakerma Valio 5%16g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g299kcal38.4g12.2g10.6g1.2g
Valittu annoskoko156g150kcal19.2g6.1g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g75kcal9.6g3.1g2.7g0.3g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790