Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Voi 10g69kcal0.1g0g7.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.8g13kcal0.1g3.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 32g36kcal6.7g0g0.9g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Sieni tatti, hapero 6.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g409kcal17.8g29g23.8g3g
Valittu annoskoko156g204kcal8.9g14.5g11.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal4.5g7.3g6g0.8g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.3g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282