Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g48g72kcal8.2g0.2g4.2g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g52g29kcal0.7g6.4g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi5.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g204kcal18g13.4g8.6g0g
Valittu annoskoko156g102kcal9g6.7g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal4.5g3.4g2.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902