Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen36g50kcal6.9g0g2.5g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)11g34kcal1.5g0g3.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl18g15kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g23kcal2.7g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g295kcal25.4g9.8g17.4g1g
Valittu annoskoko156g148kcal12.7g4.9g8.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal6.4g2.5g4.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.1g3.1g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278