Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
CousCous, keitetty 100g18g32kcal0.8g5.9g0.7g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%18g11kcal0.6g1.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.8g32kcal2.5g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g334kcal25.8g20.8g16.2g3g
Valittu annoskoko156g167kcal12.9g10.4g8.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal6.5g5.2g4.1g0.8g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.6g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338