Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl93g123kcal12.2g0.3g7.7g0g
Voi 8.5g61kcal0.1g0g6.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g152kcal6.1g1.7g13.7g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g879kcal38g6.8g78g0g
Valittu annoskoko156g440kcal19g3.4g39g0g
Annoskoko puolitettuna78g220kcal9.5g1.7g19.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765