Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Pinaattipakaste 150g17g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 23g31kcal1.9g4.1g0.5g1.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)16g38kcal3.2g0.1g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g17g65kcal2.3g12.3g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g311kcal18.8g35.4g10.2g7g
Valittu annoskoko156g156kcal9.4g17.7g5.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal4.7g8.9g2.6g1.8g
Arvot/100g100g100kcal6g11.3g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148