Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)51g16kcal0.9g3g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kanaliemi laimennettu 14g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g51g36kcal7.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g125kcal18.4g9g1g1.2g
Valittu annoskoko156g63kcal9.2g4.5g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal4.6g2.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280